Kokouspalvelut

Pohjoisen taivaan alla

Ounasjoen rannalla sijaitseva Arktikum on upea paikka tilaisuuksillesi. Rakennuksen arkkitehtonisesti vaikuttava, osittain maan alle sijoittuva lasikattoinen käytävä saa erilaisen tunnelman eri vuorokauden aikoina ja erilaisten sääolosuhteiden ansiosta.

Monipuoliset tilamme soveltuvat kokouksiin, seminaareihin, festivaaleihin ja yksityistilaisuuksiin. Parkkipaikkoja löytyy meiltä runsaasti, minkä vuoksi meillä on helppo pitää myös suurempia tapahtumia. Rovaniemen keskusta on vain kävelymatkan päässä. Kahvilamme tarjoaa tilaisuuksiin paikallisia herkkuja ja räätälöi niihin sopivia lounas-, illallis- tai cocktail-tarjoiluja.

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme onnistunut tilaisuus!

 

Yhteystiedot

Minna Kangas, myyntiassistentti
Sähköposti: sales(at)arktikum.fi
Puh. 0400-519 569
Kieppi

Kieppi

22-paikkainen Kieppi sopii pieniin kokouksiin sekä ryhmätyötilaksi suurempien kokousten yhteyteen. 

Aurora

Aurora

Aurora on muunneltava tila, joka soveltuu kokouksiin, työpajoihin ja ryhmätyötilaksi isompien kokouksien yhteyteen. Luentomuotoon Auroraan mahtuu 120 tuolipaikkaa, seminaarimuotoon taas 60 tuolia ja pöytää. Monipuolista Auroraa voidaan käyttää myös ruokailutilana. 

Polarium-sali

Polarium-sali

Polarium on erinomainen paikka kokouksiin, seminaareihin ja luennoille. Salissa on 179 paikkaa, erikoisuutenaan poronnahalla päällystetyt tuolit. Pysyvästi paikoillaan olevat tulkinkopit sisältyvät tilavuokraan.

Lasikattoinen Lämpiötila

Lasikattoinen lämpiö

Lämpiö on upea cocktail- ja illallispaikka 50-500 vieraalle. Tila soveltuu myös erityistilaisuuksiin, kuten vihkimisiin, muotinäytöksiin tai ohjelmallisiin illanistujaisiin. Tilaan saa erikoistekniikkaa, tunnelmavalaistuksen ja se on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön sulkemisajan jälkeen.

Tilausravintola

Hyvä ruoka on kokousten kohokohta, seminaarien puheenaihe ja häiden h-hetki. Tilausravintolamme tarjonnasta löydät tilaisuuksiisi sopivat tarjoilut, joiden pohjana käytämme maukkaita lappilaisia raaka-aineita. Kattauksia rakennamme kahvilaan, kokoustiloihin tai juhlavalle pääkäytävälle.