Kokouspalvelut

Pohjoisen taivaan alla

Arktikum on moneksi muuntuva tapahtumapaikka ja Rovaniemen arkkitehtoninen maamerkki Ounasjoen rannalla. Kokoukset ja seminaarit, juhlat ja illalliset sekä cocktail- ja yksityistilaisuudet saavat meillä virkistävän pohjoisen ulottuvuuden.
Uudistettu Arktikum Café henkii arktista estetiikkaa ja kattaa pöytään satokausien värikkäintä antia. Viereinen Aurora-tila on täydellinen paikka kokoontua ryhmätyöhön tai yhteiselle herkkuhetkelle. Talon pääkäytävän putkimainen lasikatto tuo Lapin luonnonilmiöt osaksi Arktikumin tunnelmaa ympäri vuoden.
Catering-palvelumme toteuttaa tilaisuutesi Arktikumissa harkitulla tyylillä, laadukkailla raaka-aineilla ja välittömällä palveluasenteella.
Kokouspaikan valinnalla on väliä. Arktikumissa ja Arktikum Caféssa tehdään jatkuvasti töitä vastuullisuuden eteen. Meille myönnettiin alkuvuodesta 2024 Ekokompassi- ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatit, joiden myötä koko talo ottaa askeleen eteenpäin konkreettisessa ja mitattavassa vastuullisuustyössä.

Kurkkaa Arktikumin vinkit vastuullisempaan kokoukseen tästä.

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme onnistunut tilaisuus!

Yhteystiedot

Minna Kangas, Arktikum myynti
Sähköposti: myynti(at)arktikum.fi
Puh. 0400-519 569
Kieppi

Kieppi

22-paikkainen Kieppi sopii pieniin kokouksiin sekä ryhmätyötilaksi suurempien kokousten yhteyteen. 

Aurora

Aurora

Arktikum Cafén vieressä sijaitseva Aurora on muunneltava tila, joka soveltuu kokouksiin, työpajoihin ja ryhmätyötilaksi isompien kokouksien yhteyteen. Luentomuotoon Auroraan mahtuu 120 tuolipaikkaa, seminaarimuotoon taas 60 tuolia ja pöytää. Monipuolinen Aurora soveltuu myös ruokailutilaksi, illallisiin, aamiaistilaisuuksiin ja iltacocktaileihin.

Polarium-sali

Polarium-sali

Polarium on erinomainen paikka kokouksiin, seminaareihin ja luennoille. Salissa on 179 paikkaa, erikoisuutenaan poronnahalla päällystetyt tuolit. Pysyvästi paikoillaan olevat tulkinkopit sisältyvät tilavuokraan.

Lasikattoinen Lämpiötila

Lasikattoinen lämpiö

Lämpiö on upea cocktail- ja illallispaikka 50-500 vieraalle. Tila soveltuu myös erityistilaisuuksiin, kuten vihkimisiin tai ohjelmallisiin illanistujaisiin. Tilaan saa erikoistekniikkaa, tunnelmavalaistuksen ja se on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön sulkemisajan jälkeen.

Catering Arktikumissa

Catering-palvelumme virkistää tyylikkäästi pienet ja suuret kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Arktikumissa ja viereisessä Tiedekeskus Pilkkeessä. Laadukkailla raaka-aineilla, välittömällä pohjoisella palveluasenteella ja kestävän kehityksen periaatteella katamme yhteisestä ajastanne arvokkaan.

Menuja tilaisuuksiin:
Kahvin kaveriksi kokouksiin | AamupalaCocktailmenut | 
Buffetmenut | Illallismenut | Hääpaketti 

Osta liput