Arktikum Kauppa

Laadukkaita Lappi-tuotteita

Ilahduta itseäsi, ystäviäsi tai yhteistyökumppaneitasi laadukkailla lahjoilla. Lipunmyyntipisteen yhteydessä sijaitsevasta kaupastamme löydät lappilaisia käsitöitä, design-tuotteita, koruja ja kirjoja. Olemme valikoineet myymäläämme tuotteita, jotka on tehty Lapissa, tai joissa pohjoinen on vahvasti läsnä joko materiaaliensa tai sisältöjensä puolesta. 
Arktikumin kauppa on avoinna Arktikumin aukioloaikojen mukaisesti ja ostoksille voi tulla ilman pääsylipun ostoa.
Arktikum Shop instagramissa: @arktikumshop
Yhteystiedot
Arktikum Shop
Sähköposti: info(at)arktikum.fi
Puh. 016 322 3260
Tuotteet

Arctic Pocket Book

Arctic Pocket Book on loistava matkamuisto! Taskukokoinen Arctic Pocket Book kertoo Suomen Lapista ja Arktisista alueista. Hinta: 8€.

 

Käsitöitä, koruja ja designia

Meiltä löydät lappilaisten tekijöiden taidokkaat hopeakorut, puukot ja tekstiilit, sekä aidot saamelaiset käsityöt, joilla on Sami Duodji-sertifikaatti.

Parasta porosta

Porosta, pohjoisen perinteisestä materiaalista voidaan valmistaa vaikka mitä! Valikoimissamme on mm. poronnahkalaukkuja ja -kintaita, sekä luusta ja sarvista tehtyjä käyttö- ja koriste-esineitä.

Herkkuja ja keittiötuotteita

Vie tuliaisiksi lappilaisista marjoista ja yrteistä valmistettuja makeisia, hilloja, juomia ja superfoodeja. Lisäksi löydät kaikkea tarpeellista myös ruoanlaittoon ja lappilaiseen kattaukseen.

Kirjoja ja paperituotteita

Lue ja tiedä lisää Lapin asukkaista, luonnosta, historiasta, ilmiöistä ja tarinoista. Kaupastamme löydät uusimmat pohjoiseen ja Lappiin liittyvät kirjat, julkaisut ja musiikin.

Osta liput