Julkaistu 06.03.2024

Arktikumille on myönnetty Ekokompassi- ja Sustainable Travel Finland -sertifikaatit

Arktikum saavutti Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän sertifikaatin ja Sustainable Travel Finland (STF) -merkin alkuvuodesta 2024.

Arktikumin ympäristövastuullisuutta kehitetään Suomen luonnonsuojeluliiton omistaman Ekokompassi –ympäristöjärjestelmän puitteissa. Ekokompassi ohjaa Arktikumin toimintaa yhä ympäristöystävällisempään suuntaan ja kehitys on jatkuvaa. Olemme sitoutuneet säästämään luonnon resursseja ja lisäämään positiivisia ympäristövaikutuksia matkallamme kohti ympäristövastuullisempaa toimintatapaa.

Arktikum on saavuttanut myös Sustainable Travel Finland (STF) -merkin osoituksena arvokkaasta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. STF-ohjelma on Visit Finlandin koordinoima Suomen matkailualan yhtyeinen vastuullisuusohjelma. Ympäristöohjelman avulla vastuullisuustyömme on konkreettisempaa ja mitattavampaa sekä kannustaa viestimään siitä myös asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

- Arktikum on tärkeä käyntikohde matkailijoiden keskuudessa ja kestävän kehityksen teemat ovat esillä myös näyttelyissämme. Koemmekin tärkeäksi, että olemme mukana tukemassa vastuullista matkailua yhdessä muiden matkailutoimijoiden kanssa. Ympäristöohjelmat koetaan myös vahvuuksiksi kansainvälisten matkanjärjestäjien keskuudessa, kertoo Arktikum-palvelu Oy:n toimitusjohtaja Hannele Koskiniemi.

  

 

Osta liput