Arctic Café: Matkailu työntekijöiden liikuttajana Lapissa
ma 8.5.2017 klo 15–16.30

Arctic Caféssa keskustellaan Lapin matkailun työllistävyydestä

Matkailu työllistää Lapissa vuosittain noin 5000 henkilötyövuoden verran, minkä lisäksi tarvitaan runsaasti sesonkityövoimaa. Millaista työtä ala tarjoaa, tuoko se uusia asukkaita Lappiin ja pitäisikö matkailutyön houkuttelevuutta lisätä jotenkin?

Rovaniemellä Arktikumin kirjastossa (Pohjoisranta 4) järjestettävässä Arctic Caféssa keskustellaan maanantaina 8. toukokuuta klo 15 Lapin matkailutyöstä. Aihetta alustavat Lapland Hotelsin ja Lapland Safarien henkilöstöpäällikkö Taru Tahvanainen ja Luonnonvarakeskuksen erikoistutkija YTT Seija Tuulentie. Yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun ja esittää kysymyksiä sekä omia näkökulmia. Keskustelun juontaa Arktisen keskuksen projektikoordinaattori Anne Raja-Hanhela.

Keskustelua voi seurata suorana myös Arktisen keskuksen YouTube-kanavalla (https://www.youtube.com/watch?v=qbPFQqh8s0Y) ja osoitteessa www.arcticcentre.org/arcticcafe.

8. toukokuuta järjestettävä Arctic Café on osa kolmen keskustelutilaisuuden sarjaa, jonka Arktisen keskuksen tiedeviestintä järjestää yhteistyössä Lapin tutkimusseuran kanssa. Ensimmäisessä tilaisuudessa 27. maaliskuuta keskusteltiin Lapin väestökehityksestä ja 25. huhtikuuta Lapin Kiina-ilmiöstä.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja siellä on kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Arctic Café: Matkailu työntekijöiden liikuttajana Lapissa
maanantaina 8.5.2017 klo 15–16.30
Arktikumin kirjasto (Pohjoisranta 4, Rovaniemi)

Lisätietoja:
www.arcticcentre.org/arcticcafe #ArcticCafe

tiedeviestinnän päällikkö Markku Heikkilä,
Arktinen keskus, Lapin yliopisto
040 484 4300, markku.heikkila(at)ulapland.fi

erikoistutkija Pasi Rautio,
Lapin tutkimusseuran puheenjohtaja
029 532 4045, pasi.rautio(at)luke.fi

Osta liput