Arctic Café: Kuluttajatrendeistä kilpailuetua lappilaisille luonnontuotteille
Ti 26.11.2019 klo 17.00–17.45.

Mitkä asiat ovat nyt kysyttyjä kuluttajien keskuudessa? Miten näihin kuluttajatrendeihin voidaan vastata lappilaisista luonnonraaka-aineista valmistetuilla tuotteilla?

llmari Larjavaara luennoi aiheesta Arktikumin kirjastossa (Pohjoisranta 4) järjestettävässä Arctic Caféssa tiistaina 26.11.2019 klo 17.00–17.45. Lapin yliopiston Arktisen keskuksen järjestämä tilaisuus on avoin kaikille ja siellä on kahvitarjoilu.

Valtiotieteiden tohtori ja tradenomi Ilmari Larjavaara työskentelee tällä hetkellä Lappiluxus-hankkeen projektipäällikkönä Lapin koulutuskeskus REDUssa. Larjavaara on Suomen Terveystuotekauppiaiden Litto ry:n jäsen ja työskennellyt aiemmin useissa luomuruokatukuissa Helsingissä.

Arctic Café on osa 13.–15.12.2019 Arktikumissa järjestettävien Arktisten Markkinoiden myyjäkoulutusta.

Arctic Café: Kuluttajatrendeistä kilpailuetua lappilaisille luonnontuotteille
Tiistaina 26.11.2019 klo 17–17.45
Arktikumin kirjasto (Pohjoisranta 4, Rovaniemi)
Vapaa pääsy ja kahvitarjoilu


Lisätietoja:

Luennosta:
Anna-Riikka Lavia
projektipäällikkö, Digiarkkitehtuurin tiekartta lappilaisille elintarvikeyrityksille -hanke
Lapin yliopiston Arktinen keskus
040 5200667, anna-riikka.lavia(at)ulapland.fi

Arctic Cafésta:
Johanna Westerlund
viestintäasiantuntija, Lapin yliopiston Arktinen keskus
040 484 4270, johanna.westerlund(at)ulapland.fi

www.arcticcentre.org/arcticcafe
#ArcticCafe

Osta liput