Kahvila- ja Ravintolapalvelut

Maistuvia tarjoiluja

Hyvä ruoka on kokousten kohokohta, seminaarien puheenaihe ja häiden h-hetki. Tilausravintolamme tarjonnasta löydät tilaisuuksiisi sopivat tarjoilut, joiden pohjana käytämme maukkaita lappilaisia raaka-aineita. Kattauksia rakennamme kahvilaan, kokoustiloihin tai juhlavalle pääkäytävälle.

Ota yhteyttä ja suunnittele kanssamme onnistunut tilaisuus herkullisine tarjottavineen!

 

Yhteystiedot

Minna Kangas, myyntiassistentti
Sähköposti: sales(at)arktikum.fi
Puh. 0400-519 569
Cocktail-menu

Cocktail-menut

Cocktail-menujen tarjottavat ovat ruokaisia makupaloja, jotka sopivat rennon ilmapiiriin tapahtumiin. Annokset tarjoillaan buffetpöydästä. Ruokamenuihin tarjoamme lisätilauksena kahvi- ja teetarjoilun sekä erilaisia juomakaatoja. Minimilaskutus on 40 henkilöä. Henkilömäärä ja erityisruokavaliot on vahvistettava viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Lataa cocktail-menumme tästä.

Buffet-menu

Buffet-menut

Maukkaat buffet-menut sopivat kokousten, häiden tai seminaarien tarjoiluksi. Ruokamenuihin tarjoamme lisätilauksena kahvi- ja teetarjoilun sekä erilaisia juomakaatoja. Minimilaskutus on 40 henkilöä. Henkilömäärä ja erityisruokavaliot on vahvistettava viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuutta. 

Lataa buffet-menumme tästä.

Illallismenu

Illallismenut

Illallismenut tarjoillaan pöytiin, ja niiden hintaan sisältyy ruoan lisäksi kynttilät sekä tyylikkäät paperiservietit. Ruokamenuihin tarjoamme lisätilauksena kahvi- ja teetarjoilun sekä erilaisia juomakaatoja. Minimilaskutus on 40 henkilöä. Henkilömäärä ja erityisruokavaliot on vahvistettava viimeistään 14 arkipäivää ennen tilaisuutta.

Lataa illallismenumme tästä.

Kahvin Kaveriksi

Kahvin kaveriksi

Valittavanasi on sekä suolaista että makeaa tarjottavaa kahvin ja teen kaveriksi. Lisäksi löydät erilaisia virkistäviä vaihtoehtoja kokoustarjoiluiksi. Suolaiset ja makeat kokoustarjoilut sisältävät valitun suolaisen tai makean kahvileivän ja kahvin/teen. 

Tuotteiden tilaus on tehtävä vähintään 7 vrk ennen tilaisuutta. Mikäli tilaus tulee lyhyemmällä varoitusajalla, voimme tarjota päivän suolaista tai makeaa kahvileipää. 

Lataa tilauskahvihinnastomme tästä.