Arktikum Café

Pohjoisia herkkuja

Istahda hetkeksi ja nauti kahvilassamme erikoiskahveista, lasista viiniä, sekä suolaisista ja makeista herkuista. Käytämme tuotteissamme paikallisia ja pohjoisia raaka-aineita sekä reilun kaupan kahvia.

Lounasta tarjoamme ma–pe klo 11.00–14.00.

 

Aukioloajat 

Maanantai klo 11.0014.00
Tiistai Perjantai klo 11.00–16.00
Lauantai Sunnuntai SULJETTU

 


Yhteystiedot

Minna Kangas, myyntiassistentti
Sähköposti: sales(at)arktikum.fi
Puh. 0400-519 569
Lounas
Lounasbuffet 15 €

Sisältää keiton ja salaattipöydän, lämpimän pääruuan, ruokaisan kasvislisäkkeen, leivät ja levitteet, veden ja kahvin/teen pienen makean kera.

Lasten lounas (2-12 vuotta)

Lasten buffetlounas 7,50 €
Lasten keitto- ja salaattilounas 5,25 €

Keitto- ja salaattilounas 10,50 €

Sisältää keiton ja salaattipöydän, leivät ja levitteet, veden ja kahvin/teen pienen makean kera.

18.-22.1.2021

Lounas on tarjolla klo 11–14.


VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, G=gluteeniton, M=maidoton, V=vegaaninen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Maanantai

Arktikumin salaattibuffet

Sienikeitto (L,G)

Kievin kana (VL)

Juustoinen papu-tomattivuoka (L,G)

Tiistai

Arktikumin salaattibuffet

Siskonmakkarakeitto (L,M,G)

Sipulipihvi (L,G)

Ratatouille (L,G,M)

Keskiviikko

Arktikumin salaattibuffet

Välimeren kasvissosekeitto (L,G,M)

Paistetut muikut (L)

Sienirisotto (L,G)

Torstai

Arktikumin salaattibuffet

Juustoinen kesäkurpitsasosekeitto (L,G)

Riista-juuresvuoka (L,G)

Täytetyt paprikat (L,G)

Perjantai

Arktikumin salaattibuffet

Lohikeitto (L,G)

Kebabkastike (L,G)

Bataattipihvi (L,M,G)

Vastuullisuus

Arktikum Caféssa hallitsemme, tunnistamme ja arvioimme ympäristöön vaikuttavia tekijöitä toiminnassamme ja sitoudumme seuraaviin asioihin:

 

Noudatamme voimassaolevia ympäristölakeja ja asetuksia.

Pyrimme pienentämään toimitilojemme energiankulutusta.

Parannamme kierrätystä ja vähennämme jäteasemille kulkeutuvan jätteen määrää.

Ravintolassamme on aina kasvisruokavaihtoehto tarjolla lounaalla.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttä säännöllisin väliajoin.

Otamme ympäristönäkökulman huomioon hankintoja ja investointeja tehtäessä.

Seuraamalla ja mittaamalla pyrimme parantamaan toimintaamme.