Kuumaa kyytiä
2.6.2017–22.4.2018

Arktista pariutumista ja parittelua

Paneudumme pohjoisella napa-alueella leiskuvaan rakkauteen ja lihallisiin leikkeihin Arktikumin tiedekeskuksen tulevassa teemanäyttelyssä.

Arktinen alue tunnetaan kylmyydestä ja karuudesta. Todellisuudessa meno yltyy kuumaksi vähän väliä, kun pohjoisen asukit heittäytyvät hekumallisiin hetkiin. Kevättalvella kuhertelevat toisilleen uskolliset alfasudet. Kesällä kohtaavat kiimaiset karhut, jotka eivät tyydy yhteen kumppaniin, sekä hövelit sääsket, jotka loksahtavat kiinni toisiinsa kuin avain lukkoon. Öiden pimetessä uljaat hirvasporot tuikkaavat halukkaita vaatimia haaremeissaan.

Vähäkarvainen ihminen on onnistunut lisääntymään arktisen vaativissa olosuhteissa samoilla periaatteilla kuin ylipäätään pysyttelemään hengissä: suojautumalla, syömällä ja seksillä. Yksi muistelee yhä sitä yllättävää kohtaamista luonnonhelmassa, toinen hikistä nautintoa saunan lauteilla.

Tiedekeskuksen tulevassa näyttelyssä vieraat pääsevät kurkistamaan arktisen pariutumisen ja parittelun saloihin. Tätä mielikuvitusta kiihottavaa aihetta avataan fantsujen faktojen, kiihkeiden kuvien ja eroottisten esineiden sekä tarinoiden kautta.

Liput
Aikuiset 13 €
Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 9 €
Lapset 7–15 v. ja koululaiset 6 €
Lapset alle 7 v. veloituksetta
Lippu vaihtuviin näyttelyihin 6 €
Perhelippu 30 €

Hinta sisältää sisäänpääsyn 2 aikuista + 2 lasta 7-15 v. + alle 7-vuotiaat.

Museokortti 68,00€

Yli 250 suomalaisen museon yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen.

Kulttuuripassi

Aikuiset 20 €
Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat 15 €
Lapset 7-15 v. 10 €

Rovaniemen kulttuurikohteet yhdellä lipulla!

Kulttuuripassi avaa ovat kolmeen mielenkiintoiseen paikkaan: Arktikumissa tutustut Lapin historiaan ja arktiseen tutkimukseen, Korundissa pohjoiseen nykytaiteeseen ja Tiedekeskus Pilkkeessä pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen.

Kulttuuripassi on henkilökohtainen ja sisältää yhden vierailun per kohde. Se on voimassa 7 vuorokauden ajan.