Kokouksia kulttuurin kera

Arktikum on ainutlaatuinen kokoustalo Rovaniemellä aivan keskustan tuntumassa. Keskustan hotelleista Arktikum on noin 10–15 minuutin kävelymatkan päässä ja lentokentälle sekä rautatieasemalle on noin 10–15 minuutin automatka.

Meillä voit järjestää asiakkaillesi tilaisuuden 10–500 hengelle sekä samalla tarjota tietoa, tarinoita, historiaa ja kulttuuria Suomen Lapista ja arktisista alueista. Upea lasikattoinen Lämpiömme Ounasjoen rannalla tarjoaa juhallisen miljöön 50–500 hengen tilaisuudelle. Arktikumissa on lisäksi neljä eri kokoista kokoustilaa 10–180 hengelle. Arktikumissa on langaton internetyhteys.

Kokouspaketit

Peruskokouspakettimme tarjoavat nopean ja toimivan ratkaisun kokoukselle. Valitsemme juuri teille sopivan tilan ja tarvittavan perustekniikan unohtamatta tärkeintä eli päivän tarjoiluja. Lounaaksi ja kahvitauoille tarjoamme teille lappilaisista raaka-aineista paikanpäällä valmistettuja tuotteita.

Lataa Arktikumin kokous- ja ravintolapalveluiden esite (pdf).


Kokoustilat:

Polarium »

Arctica »

Polarium | Arktikum Auditorio | Arktikum

Kieppi »

Lämpiö »

Luokkahuone | Arktikum Lämpiö | Arktikum

Kokouspalvelut

Ota yhteyttä myyntiimme ja suunnittele kanssamme onnistunut tilaisuus!

Sähköposti: sales(at)arktikum.fi 
Puhelin: myyntiassistentti Minna Kangas, puh. 0400-519 569


Kokouspalaute

Haluamme parantaa palveluamme. Voitte antaa palautetta alla olevan linkin kautta. Mielipiteenne ovat meille tärkeitä, sillä palautteen avulla voimme tehdä kokousistanne entistäkin onnistuneempia.

» Kerro mitä mieltä olet
kokouspalveluistamme!
Kokouspalvelut tyytyväisyyskysely | Arktikum

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisina. Kiitos palautteestanne!