Lounasbuffet Arktikumin ravintolassa

Buffet-lounas on tarjolla maanantai-perjantai klo 11–14.

Lounasbuffet 14,00 €
sis. keitto ja salaattipöytä, kaksi lämmintä pääruokavaihtoehtoa, leivät ja levite, vesi ja kahvi/ tee

Keitto- tai salaattilounas 9,50 €
sis. keitto ja salaattipöytä, leivät ja levite, vesi ja kahvi/tee

Katso lounaslista

Näyttelyiden ja tapahtumien lomassa Arktikum Café on virkistävä paikka istahtaa ja nauttia lounasta sekä kahvia ja leivonnaisia. Valikoimastamme löytyvät muun muassa cappuccino, espresso, caffe latte ja café macchiato. Pieneen nälkään valikoimiimme kuuluvat muun muassa suolaiset piiraat ja leivät. Arktikum Caféssa tarjoillaan myös virvokkeita, viinejä, lappilaisia liköörejä sekä suomalaisia oluita.

Tervetuloa!

Löytöretkikartta | Arktikum

Löytöretkikartta

Löytöretkikartta kuljettaa vieraat näyttelyihin liittyvien kysymysten avulla halki Lapin ja arktisten alueiden. Matkan varrella pääsee etsimään mm. saamenkielisen version Aku Ankasta ja Napapiirin määritelmän. Kartta sisältyy perhelipun hintaan, tai sen voi ostaa erikseen hintaan 5 €/kartta.


Kulttuuripassi – Top 3 kohdetta Rovaniemellä

Kulttuuripassilla koet Rovaniemen kiinnostavimmat kohteet kätevästi samalla lipulla! Passilla tutustut Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa ja pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä. Kulttuuripassi on henkilökohtainen ja voimassa seitsemän päivää.

Aikuiset 20,00 €
Eläkeläiset, opiskelijat 15,00 €
Lapset 7-15 vuotta 10,00 €
Lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi