Muista myös nämä:

Arktikumin kausikortti

Arktikumin kausikortin hinta on 28 €. Kausikortti on voimassa vuoden ostopäivästä lukien ja edut kalenterivuoden. Kanta-asiakaskortilla on rajoittamaton sisäänpääsy Arktikumin näyttelyihin.Kanta-asiakaskortilla saat - 10 % alennuksen museokaupan ja Arktikumin kahvilan tuotteista. Sinulla on myös mahdolisuus tuoda kanssasi yhteensä kaksi vierasta tutustumaan Arktikumin näyttelyihin kortin voimassaoloaikana. Kanta-asiakaskortin etuhin sisältyy myös sisäänpääsy Siidaan Inarissa ja Tietomaahan Oulussa.

Lisätietoja: Arktikumin kausikortti 2015 (pdf)


The Land of Snow and Northern Lights

Näe Lapin luonto neljänä vuodenaikana. Upeista luontokuvista koottu multivisio “The Land of Snow and Northern Lights” esitetään Arktikumissa joka päivä - esitys sisältyy pääsylipun hintaan. Esitys Arktikumin Polariumissa.
Esityksen kesto: n. 12 min. 
Tuottaja: Kimmo Kuure www.arcticlight.fi
Esitys peruutetaan ainoastaan silloin, jos Polarium on varattu muuta tilaisuutta varten.


 

Löytöretkikartta | Arktikum

Löytöretkikartta

Löytöretkikartta kuljettaa vieraat näyttelyihin liittyvien kysymysten avulla halki Lapin ja arktisten alueiden. Matkan varrella pääsee etsimään mm. saamenkielisen version Aku Ankasta ja Napapiirin määritelmän. Kartta sisältyy perhelipun hintaan, tai sen voi ostaa erikseen hintaan 5 €/kartta.


Kulttuuripassi – Top 3 kohdetta Rovaniemellä

Kulttuuripassilla koet Rovaniemen kiinnostavimmat kohteet kätevästi samalla lipulla! Passilla tutustut Lapin historiaan ja arktisen alueen tutkimukseen Arktikumissa, pohjoiseen nykytaiteeseen Kulttuuritalo Korundissa ja pohjoisten metsien moniin merkityksiin ja biotalouteen Tiedekeskus Pilkkeessä. Kulttuuripassi on henkilökohtainen ja voimassa seitsemän päivää.

Aikuiset 20,00 €
Eläkeläiset, opiskelijat 15,00 €
Lapset 7-15 vuotta 10,00 €
Lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi